Hups heijjaa, nämähän kaikki liittyävät jollain merkillisellä tavalla toisiinsa, sillä syyskuussa käynnistynyt LotR-kauteni vaihtui/palautui pari viikkoa sitten Sherlock Holmes-kaudeksi. En enää edes muista syytä siihen. Mutta tässä sitä ollaan.

Tiedoksi myös niille, jotka eivät televisiota omista - jaksot tulevat olemaan nähtävissä myös Yle Areenalta. JA OIKEASTI. Kyseessä on ehdottomasti paras 2000-luvulla tehty tv-sarja. VAIKKA ETTE TYKKÄISI ENSIMMÄISESTÄ JAKSOSTA, KATSOKAA JAKSO KAKSI. Jos ette tykkää siitäkään, ei voi mitään, MUTTA TEIDÄN ON PAKKO KATSOA JAKSO KOLME. Ainakin jos tunnette minua edes jonkin verran, sillä voin jo etukäteen ilmoittaa, että sen jälkeen kun nuo on esitetty Suomessa niin mulla on virallisesti oikeus puhua pelkästään Sherlockista ja kaikesta sen mahtavuudesta, ja jos ette ole nähneet BBC Sherlockia niin ette varmaankaan tajua sanaakaan siitä, mitä minä selitän. 

KIITOKSET MIELENKIINNOSTANNE.

(Minä poistun takavasemmalla katsomaan hieman lisää BBC Sherlockia, tosin yläkerrassa odottaa myös 10 levyä Granadan Holmesia jotenn...)